Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
piersi z kurczaka według uznania
jajka według uznania
przyprawy według uznania
bułka tarta według uznania
cebula 1-2 sztuk
czerwona fasola 1 puszkaWykonanie:
Piersi kurczaka (lekko rozbite) Namoczyć w rozbitym
jajku, wymieszanym z ulubiona
przyprawa do kurczaka. Obtoczyć
kurczaka w
bułce tarce I usmażyć.
Cebule pokroić w półksiężyce. Usmażyć na
oliwie, na której smażył się
kurczak. Dodając ciut
wody, żeby
cebula się dusiła i była miękka. Kiedy
cebula jest gotowa dodać
czerwona fasole i poddusić na małym ogniu dobra chwilkę, mieszając od czasu do czasu.Autor:
makoZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30PychaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: