Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jabłka 8 sztuk
żurawina 1 szklanek
cukier 8 łyżek deserowych
cukier puder 2 łyżek deserowychWykonanie:Z
jabłek usuń nasiona, wypełnij
żurawiną i posyp
cukrem.Ułóż
jabłka na zimnej patelni i postaw na źródle ciepła nastawionym na niską temperaturę. Po kilku minutach wyłącz źródło ciepła. Przed podaniem posyp
jabłka cukrem pudrem.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: