Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
papryka czerwona 1 sztuk
kapusta pekińska 1 sztuk
pomidor 2 sztuk
cebula 0,5 sztuk
majonez 2 łyżek stołowych
sos czosnkowy 1 łyżek deserowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Warzywa starannie wymyć w zimnej wodzie. Z
papryki wyjąć gniazdo nasienne i pokroić w drobną kostkę.
Kapustę pekińską pokroić jak najdrobniej.
Pomidorka należy wcześniej sparzyć wrzącą
wodą, tak aby skóra z niego schodziła z łatwością, pokroić w piórka.
Cebulę obrać i pokroić w paseczki. Wszystko razem wymieszać ,następnie dodać do warzyw
majonez oraz
sos czosnkowy, doprawić do smaku
solą i
pieprzemAutor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: