Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegożurek w proszku 1 sztuk
wędlina 250 gramówząbek
czosnku 1 sztuk
śmietana 3 łyżek stołowych
jajko na twardo 4 sztuk
chrzan 3 łyżek deserowychWykonanie:
Wędliny pokroić w paski. Żurek przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Połączyć z
wędliną i rozdrobnionym
czosnkiem. Zagotować, dodać pokrojone
jajka chrzan i
śmietanę.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!WielkanocZupyKomentarze:Autor: mirelkaData: 2010-02-26To chyba jakaś bardzo uboga wersja świąteczna ?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: