ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilet łososia 900 gramówszalotki 3 sztuksok z cytryny 2 sztukoliwa z oliwek 2 łyżek stołowychnatka pietruszki 2 pęczekimbir 1 sztukkapary 3 łyżek stołowychsos tabasco według uznaniabagietka 800 gramówWykonanie:Umytą, osuszoną rybę bardzo drobno pokroić w kostkę. Oczyszczone szalotki tęż pokroić w drobniutką kosteczkę i wymieszać z sokiem z cytryny, oliwą, kaparami, pokrojoną w paski natką oraz startym imbirem (2 cm) i połączyć z pokrojonym łososiem. Mieszając, doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sosem tabasco.Pokrojona bagietkę posmarować masłem ziołowym. Kromeczki ułożyć na patelni i zrumienić. Na grzanki nakładać łososiowego tatara i od razu podawać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: