Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
woda 1,75 litrów
włoszczyzna 25 dekagramówkośc 20 dekagramów
pory 20 dekagramów
ziemniaki 25 dekagramów
masło 3 dekagramów
sól według uznania
kminek 1/2 dekagramówWykonanie:ugotowac
wywar z kości, warzyw i
kminku.
Pory obrać, pokroić, ugotować w małej ilości
wody z
masłem.
Wywar przecedzić, ugotowac pokrojone w kostke
ziemniaki.
Pory połaczyć z
wywarem. Podawać z
masłem.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: