Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
sól według uznaniatłuszcz do smażenia według uznania
Serek topiony 3 sztuk
woda 1,7 litrów
kostka rosołowa 2 sztuk
pieczarki 40 dekagramów
pieprz według uznaniaWykonanie:
Pieczarki pokroić w cienkie plasterki i dusić na roztopionym tłuszczu.Z
kostek rosołowych i
wody przygotować
wywar. Roztopić w nim
serki topione, a następnie dodać podduszone
pieczarki, doprawić
solą i
pieprzem.Autor: pawlo1404Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówWigiliaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: