ßßß Cookit - przepis na Zupa serowo-pieczarkowa

Zupa serowo-pieczarkowa

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 5
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
sól według uznania
tłuszcz do smażenia według uznania
Serek topiony 3 sztuk
woda 1,7 litrów
kostka rosołowa 2 sztuk
pieczarki 40 dekagramów
pieprz według uznania
Wykonanie:
Pieczarki pokroić w cienkie plasterki i dusić na roztopionym tłuszczu.
Z kostek rosołowych i wody przygotować wywar. Roztopić w nim serki topione, a następnie dodać podduszone pieczarki, doprawić solą i pieprzem.
Autor: pawlo1404
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Grzybów
Wigilia
Zupy
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5677/Zupa-serowo-pieczarkowa