Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ser camembert 0,5 sztuk
żurawina suszona 1 litrów
orzechy włoskie 1 łyżek stołowych
rukola 0,5 porcja
oliwa 1 łyżek stołowych
ocet 1 łyżek stołowychWykonanie:Pokrojony
ser wymieszać z namoczoną wcześniej
żurawiną, posiekanymi
orzechami oraz opłukaną, osuszoną
rukolą i skropić
oliwą oraz
octem lub
olejem sezamowym.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: