ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofasola biała 2 puszkaogórek sałatkowy 1 sztuktuńczyk w sosie własnym 2 puszkapomidory 500 gramównatka pietruszki 2 łyżek stołowycholiwa 0,25 szklanekczosnek 1 ząbkisok z cytryny 3 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Fasolę i tuńczyka osączyć z zalewy, przełożyć do miski, dodać umyty, osączony, pokrojony w ćwierć plasterki ogórek, umyte i pokrojone w kostkę pomidory i drobno posiekaną natkę.Sos winegret: wymieszać oliwę z rozdrobnionym czosnkiem, sokiem z cytryny, odrobina soli i pieprzu.Sałatkę polać sosem i wymieszać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: