Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 120 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 2 sztuk
czosnek 4 ząbki
oliwa 0,5 szklanek
sos sojowy 0,3 szklanek
kiełbasa biała surowa 1 kilogramów
pieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną
cebulę posiekać, a
czosnek zmiażdżyć, zalać
oliwą i
sosem sojowym. Mieszając, doprawić
pieprzem. Widelcem nakłuć
kiełbasę, zalać przygotowaną mieszanką i odstawić do lodówki na noc, pod przykryciem. Wyjętą z zalewy
kiełbasę piec 90 minut w 170 stopniach. Można podawać też na zimno.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: