Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
matiasy 300 gramów
fasola Jaś 150 gramów
ziemniaki 3 sztuk
ogórki kiszone 3 sztuk
marchewka 1 sztuk
cebula 1 sztuk
olej 2 łyżek stołowych
oliwa 2 łyżek stołowych
musztarda 1 łyżek deserowych
koperek według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczone
ziemniaki oraz
marchewkę krótko obgotować, pokroić w kostkę i smażyć na
oleju 7 minut. Po przestudzeniu wymieszać z wymoczonymi, pokrojonymi w paseczkami filetami śledziowymi, oczyszczoną, posiekaną
cebulą oraz pokrojonymi w kosteczkę
ogórkami. Dodać ugotowaną
fasolę,
oliwę,
musztardę, oraz
pieprz do smaku i wymieszać. Odstawić na 30 minut. Przed podaniem udekorować piórkami
koperku.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: