Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
olej 2 łyżek stołowych
ocet winny 1 łyżek stołowych
czosnek 1 ząbki
zioła prowansalskie 1 łyżek stołowych
vegeta 2 łyżek stołowychWykonanie:Wymieszać
vegetę z
ziołami, rozdrobnionym
czosnkiem,
octem oraz
olejem.Marynata ta, nadaje się do
kurczaka oraz szaszłyków z
szynki i polędwiczek.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: