ßßß Cookit - przepis na Sos miętowy

Sos miętowy

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
śmietana 250 mililitrów
listki mięty 3 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Gęstą śmietanę lub jogurt naturalny wymieszać z posiekaną miętą i sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podawać do jajek, wędlin, mięs i pasztetów.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Sosy i pasty
Wielkanoc
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11948/Sos-mietowy