Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
ziemniaki 2 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
papryka żółta 1 sztuk
cebula 1 sztuk
jabłka 1 sztuk
ser żółty 150 gramów
orzechy włoskie 100 gramów
fasolka czerwona konserwowa 1 puszka
natka piertruszki 0,5 pęczek
majonez 4 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Wyszorowane
ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Odcedzone obrać i pokroić w średniej wielkości kostkę. Oczyszczone
papryki pokroić w kostkę. Oczyszczoną
cebulę drobno posiekać. Obrane
winne jabłko pokroić w kostkę.
Żółty ser tez pokroić w kostkę, a
orzechy uprażyć na suchej patelni.
Fasolkę osączyć z zalewy. Opłukaną, osuszona
natkę drobno posiekać. Wszystkie składniki sałatki wymieszać z
majonezem, doprawić do smaku
sola oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: