Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
endywia 1 sztuk
ziemniak 4 sztuk
majonez 100 gramów
sól według uznania
pieprz według uznania
cukier według uznania
cytryna według uznania
zioła 0.5 łyżek deserowych
trufle 4 sztukWykonanie:
Endywię umyć i pokroić. Dodać lekko ugotowane, drobno posiekane
trufle i pokrojone w paski gotowane
ziemniaki. Wymieszać z
majonezem. Doprawić
solą,
pieprzem,
cukrem i
sokiem z cytryny. Na koniec dodać
zioła i lekko wymieszać.Uwagi:
Endywia:
cykoria endywia,
cykoria brukselska,
zioła:
pietruszka,
szczypiorek,
estragon, trybułaJarzyny i Pasztety weg.SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: