Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
ziemniak 250 gramów
ogórek kwaszony 250 gramów
kostka rosołowa jarzynowa 2 sztukWykonanie:Zagotować rosół, dodać opłukane i pokrojone w kostkę
ziemniaki, gdy już
ziemniaki będą miękkie należy dodać
ogórki razem z
sokiem, przyprawić do smaku.Uwagi:Można też najpierw ugotować pokrojoną
włoszczyznę, aromatyczny
wywar z dodatkiem
Vegety czy innej podobnej
przyprawy, odcedzić i dopiero na nim ugotować
ogórki i
ziemniaki.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: