Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
sznycel cielęcy 2 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
jajko 1 kostek
olej według uznania
mąka według uznania
pieczywo tostowe 2 sztukWykonanie:
Mięso cielęce wymyć, wysuszyć i rozbić tłuczkiem.
Pieczywo skruszyć w rękach.
Szałwię posiekać i wymieszać z
pieczywem. następnie sznycel otoczyć najpierw w
mące i następnie w
jajku a później w pokruszonych tostach. Smażyć na
oleju,aż się zrumieni.Uwagi:
pieczywo tostowe - 2 kromkiAutor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: