Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 7(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
serek homogenizowany 200 gramów
masło 1 łyżek stołowych
czosnek 1 ząbki
koperek 2 łyżek stołowychnaleśniki 3 sztuk
łosoś wędzony 150 gramów
sól według uznaniaWykonanie:Utrzeć
serek z
masłem oraz zmiażdżonym z
sola ząbkiem
czosnku. Wymieszać z posiekanym
koperkiem.
Łososia podzielić na cienkie plastry. Na każdym naleśniku rozłożyć warstwę
łososia, na nim rozsmarować pastę
serową i ostrożnie zrolować. Wstawić do lodówki na 30 minut. Naleśniki pokroić w ukośne, niezbyt cienkie kawałki, spiąć ozdobna szpadką i udekorować piórkami
koperku.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: