ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 7(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoserek homogenizowany 200 gramówmasło 1 łyżek stołowychczosnek 1 ząbkikoperek 2 łyżek stołowychnaleśniki 3 sztukłosoś wędzony 150 gramówsól według uznaniaWykonanie:Utrzeć serek z masłem oraz zmiażdżonym z sola ząbkiem czosnku. Wymieszać z posiekanym koperkiem. Łososia podzielić na cienkie plastry. Na każdym naleśniku rozłożyć warstwę łososia, na nim rozsmarować pastę serową i ostrożnie zrolować. Wstawić do lodówki na 30 minut. Naleśniki pokroić w ukośne, niezbyt cienkie kawałki, spiąć ozdobna szpadką i udekorować piórkami koperku.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: