Wykonanie
![](/Data/Images/www.niepieprz.pl\maselko-czosnkowo-koperkowe/l/-2026529911.jpg)
Składniki:– 7 łyżek
masła– 1 duży ząbek
czosnku– łyżka świeżego, posiekanego
koperku– szczypta
soli i
pieprzuPrzygotowanie:* Miękkie
masło wkładamy do miseczki, wyciskamy do niego ząbek
czosnku, dodajemy
koperek, przyprawiamy
solą i
pieprzem.* Mieszamy by wszystko dokładnie się ze sobą połączyło i wkładamy do lodówki na około 30 min. ( bądź zamrażalnika ) by trochę stwardniało.* Wyciągamy z lodówki, przekładamy na folię spożywczą, formujemy ”
kiełbaskę „, zawijamy i powtórnie wkładamy do lodówki by się schłodziło.
![](/Data/Images/www.niepieprz.pl\maselko-czosnkowo-koperkowe/l/-502213633.jpg)
![](/Data/Images/www.niepieprz.pl\maselko-czosnkowo-koperkowe/l/-1358702113.jpg)
![](/Data/Images/www.niepieprz.pl\maselko-czosnkowo-koperkowe/l/940045524.jpg)
Kategorie: