ßßß Cookit - przepis na Pasta rybna

Pasta rybna

Wykonanie

« Powrót  
Pasta rybna
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
ryba wędzona 100 gramów
ser biały 100 gramów
przecier pomidorowy 3 łyżek deserowych
ogórki kwaszone 2 sztuk
cebulka 1 sztuk
sok z cytryny 1/2 łyżek deserowych
koperek według uznania
śmietana 2 łyżek deserowych
Wykonanie:
Rybę dokładnie obrać ze skóry i ości. Zmiksować ją z twarożkiem. Do masy dodać pokrojone w drobną kostkę, słodką cebulę oraz ogórki kwaszone z jak najmniejszą ilością soku. Wkropić trochę soku z cytryny, dodać przecier pomidorowy oraz drobno pokrojony koperek i wymieszać. Powoli wlać śmietanę; pasta powinna być dość gęsta. podawać z pieczywem.
Autor: ankatoki1980
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Ryb
Powyżej 1 roku
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/7859/Pasta-rybna