Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
pomarańcze 4 sztuk
rzodkiewka 1 pęczek
cebula czerwona 1 sztuk
dymka 4 sztuk
ocet 4 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:Obrane
pomarańcze pokroić na plastry, a
potem na pół (jeśli
owoce są nie duże, można pozostawić okrągłe plasterki). Oczyszczone
rzodkiewki i
cebulę pokroić na cienkie plastry, a z
dymki tylko posiekać
szczypiorek. Wszystko delikatnie wymieszać i doprawić
pieprzem oraz polać
octem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: