Majonez czosnkowy - Aioli

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
czosnek 4 ząbki
oliwa 1 szklanek
sok z cytryny według uznania
sól według uznania
pieprz mielony według uznania
Wykonanie:
Wbić jajka do naczynia i miksować dolewając po woli oliwę. Dodać rozgnieciony czosnek, a na koniec sok z cytryny, pieprz i sól do smaku.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Francuska
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4721/Majonez-czosnkowy---Aioli