Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoliście
sałaty według uznania
pomidory według uznania
ogórek sałatkowy 1 sztuk
papryka różnokolorowa według uznania
cebula czerwona 1 sztuk
ser feta 200 gramów
sos sałatkowy Culineo 1 sztukWykonanie:Oczyszczone, osuszone liście
sałaty porwać na mniejsze kawałki. Umyte
pomidory pokroić na mniejsze cząstki, a
ogórek na cienkie plasterki lub półplasterki. Oczyszczona
cebule pokroić w cienkie piórka, a
paprykę w paseczki.
Ser pokroić w niewielka kostkę. Wszystkie składniki sałatki połączyć oraz polać sosem przygotowanym w/g przepisu na opakowaniu i jeszcze raz delikatnie przemieszać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: