Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
łosos wędzony 2 łyżek stołowych
dymka 1 sztuk
majonez 2 łyżek deserowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane
jajka przekroić.
Żółtka utrzeć z 2 łyżkami rozdrobnionego
wędzonego łososia, oczyszczoną, posiekaną
dymką,
majonezem oraz
sokiem z cytryny. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Farszem napełnić
białka jajek i udekorować w/g swego uznania.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z RybWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: