ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegosos cygański 2 sztukbiała fasola w puszce 1 sztukpieczarki 100 gramówkiełbasa 200 gramówcebula średnia 1 sztukolej 1 łyżek stołowychWykonanie:Sos cygański przygotować wg przepisu na opakowaniu. Oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki, a cebulę drobno posiekać. Fasolę osączyć z zalewy, a kiełbasę pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać olej i smażyć ok. 5 minut cebulę i pieczarki. Sos cygański połączyć z cebulą, pieczarkami, kiełbasą i fasolką, zagotować. Podawać ze świeżym pieczywem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaKuchnia StaropolskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: