ßßß
Makaron Lubella Pióra (1 op.) Filet z łososia (300g) Pomidorów krojone w puszce (2 op.) Szczypiorek Natka pietruszki Koper włoski (1/2 bulwy) Por (biała część) Czosnek (4 ząbki) Sól, pieprz Makaron gotujemy według zaleceń producenta. Filet kroimy w kostkę i przesmażamy na oliwie. Zdejmujemy rybPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu