Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Nikolina12Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)Porcja na 4 omlety:4
jaja1
marchewka3 plasterki
szynkisólpieprzmasłoszczypiorekser(ewentualnie
cebulka 1 duża)"Omlet" z warzywami - sposób przygotowania:
Marchew zetrzyj, (pokrój
cebulkę) podsmaż na
maśle i dodaj do roztrzepanego
jaja.
Szynkę i
szczypiorek pokrój i dodaj do
jaja. Przypraw. Na rozgrzaną patelkę wlewaj 1 łyżkę wazową. Smaż po obu stronach. Jak usmażysz po 1 stronie, połóż
ser na usmażonej stronie. Wystarczy wyłożyć na talerz i SMACZNEGO!!!Pomysły na jesienne śniadania: omlet z
dynią,
chilli i
serem pleśniowymPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu