Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor AlaPoziom trudności: średnieŚrednia ocena potrawyOceń przepis (2 głosy)Pinia Colada - składniki:kostki
lodusok ananasowy (z puszki)
mleko kokosowe z puszki
mleko skondensowane slodkie
rum (np.
malibu)Pinia Colada - sposób przygotowania: Wypelnic blender
lodem do ok. 1/2 lub 2/3 pojemnosci, dolac
mleko kokosowe (3/4 wysokosci
lodu), dodac
sok ananasowy aby pokryl caly lod
rum i
mleko skondensowane wedlug uznania jesli ktos lubi mocno slodkie i z pradem, to wiecej...probowac i dodawac wedlug upodobania...wszystko zmiksowac w blenderze ale nie za dlugo konsystencja powinna byc gesta (nie wodnista)Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu