ßßß Cookit - przepis na Mus z mango

Mus z mango

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor Kinga A. Kłosińska
Fot. Alina Gajdamowicz / Agencja Gazeta
Poziom trudności: łatwe
Region: kuchnia portugalska
Ilość osób: powyżej 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (0 głosów)
1 puszka (ok. 750 g) przecieru z mango (do kupienia np. w sklepach z orientalną żywnością)
1 puszka (530 g) słodzonego mleka skondensowanego
1 duży (390 g) naturalny jogurt
do dekoracji liski mięty
Mus z mango - sposób przygotowania: Mieszamy wszystkie składniki. Wstawiamy do lodówki co najmniej na 2 godziny. Porcje musu podajemy w miseczkach, z listkami mięty.
Kuchnia pachnąca ziołami
połówce gruszki, posyp orzechami. Wstaw gruszki do piekarnika i zapiekaj, aż ser się roztopi. Przed podaniem posyp bazylią. Mus z mango z miętą Składniki: 1 mango ½ ananasa świeża mięta sok z ½ cytryny Mango obierz, usuń pestkę, a miąższ owocu pokrój na kawałki. Ananasa obierz i
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/174940099/mus z mango/p