ßßß Cookit - przepis na Profesjonalne, chrupkie ciasto na gofry

Profesjonalne, chrupkie ciasto na gofry

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor anoli55
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Ilość osób: powyżej 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (143 głosy)
Profesjonalne, chrupkie ciasto na gofry - składniki:
2 jajka
2 szklanki mąki
poł szklanki oleju
1 i 3/4 szklanki wody ! nie mleka
4 łyżki cukru
3 łyżeczki proszku do pieczenia
szczypta soli
Profesjonalne, chrupkie ciasto na gofry - sposób przygotowania: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i smażyć w gofrownicy koło 5-7 min.
Chrupiące gofry z bitą śmietaną i musem malinowym
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-14326947/profesjonalne chrupkie ciasto na gofry/p