Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor anoli55Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: powyżej 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (143 głosy)Profesjonalne, chrupkie ciasto na gofry - składniki:2
jajka2 szklanki
mąkipoł szklanki
oleju1 i 3/4 szklanki
wody ! nie
mleka4 łyżki
cukru3 łyżeczki
proszku do pieczeniaszczypta
soliProfesjonalne, chrupkie ciasto na gofry - sposób przygotowania: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i smażyć w gofrownicy koło 5-7 min.Chrupiące gofry z
bitą śmietaną i musem
malinowymPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu