ßßß
Cookit - przepis na Koper
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Koper
Składniki
Koper
Ogórki
Winogrona
Koperek
Łosoś świeży
Pstrąg
Sok z cytryny
Okoń
Dorsz
Miód
Marchew
Sos jogurtowy
Schab
Wykonanie
Ugotuj.to > Przepisy kulinarne > ABC gotowania > Słownik pojęć
Koper
26 . 02.2008 , aktualizacja: 07 . 09.2015 11:59A A A
Koper
(Fot. Shutterstock)Pędów
kopru
używa się przede wszystkim do marynat. Liści
kopru
można używać do sałatek. Nie należy go gotować, bo straci smak.
Koper
nadaje świetny smak sosom (zwłaszcza
śmietanowym
i
jogurtowym
), które pasują szczególnie do
mięs
, ryb i
raków
, a także
ślimaków
.Zobacz także:
Ogórki
z
winogronami
Koperek
solonyTatar ze
świeżego łososia
ze świeżym
koperkiem
Pstrąg
marynowany w
soku z cytryny
i
koperku
Filety z
okonia
na
koperkowym
pesto
Dorsz
z
koperkiem
w
miodowo
-musztardowej marynaciePlacuszki
marchewkowe
z
sosem jogurtowo
-
koperkowym
Schab
z
koprem
włoskimZobacz więcej na temat:słownik kulinarny
Źródło:
http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/1,88511,4966273,Koper.html
Przepisy powiązane
Młoda marchewka w miodowej glazurze.
Sałatka obiadowa z selerem i młodą marchewką.
Surówka z młodej kapusty
Pstrąg z warzywami
Prosta surówka z młodej kapusty
Składniki powiązane (0)