Wykonanie
Przyjemnie
miętowy, lekko zielonkawy – idealny dodatek do orzeźwiających deserów :)Nicely
minty, slightly green – perfect for cooling desserts :)…Składniki:5 łyżek
cukru5 dużych listków
miętyzmiksuj
cukier z listkami
mięty, aż listki „znikną” i
cukier stanie się lekko zielonkawywysyp
cukier z
mięta na duży talerz wyłożony papierem pergaminowym, rozprowadź, by warstwa
cukru była równapostaw talerz nad ciepłym kaloryferem na kilka godzin, żeby
cukier wysechłporozdzielaj grudki i przesyp gotowy
cukier miętowy do słoiczkaSmacznego! :)…Ingredients:5 tbsp of sugar5 big mint leavesblend sugar with mint leaves until they „dissapear” and sugar turns light green
pour the mix on the
plate covered with baking paper, even the surfaceleave the
plate next to warm heater for few hours to dry the sugarcrush lumps and put mint sugar into a jarBon appetit! :)