Składniki:duże opakowanie herbatnikówpuszka masy kajmakowej3 batony Lion750 g serka mascarpone4 łyżki cukru pudru650 g śmietanki kremówki ( 30 % )2 usztywniacze do śmietany lub 2 łyżeczki żelatyny(rozpuszczonej w ciepłej wodzie)gorzka czekolada do posypaniaSposób wykonania:Dno blaszki wyłożyć papierem do pieczenia. Poukładać pierwszą warstwę herbatników.Na ciastka wyłożyć masę kajmakową, wyrównać.Ułożyć drugą warstwę herbatników.150 ml schłodzonej kremówki ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać cukier. Połączyć z serkiem mascarpone - krótko zmiksować mikserem.Batony pokroić w kostkę i wsypać do masy. Wymieszać i wyłożyć na ciastka.Na masie ułożyć trzecią warstwęherbatników.Pozostałą kremówkę (schłodzoną) ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać dwa usztywniacze do śmietany.Masę wyłożyć na herbatniki.Całość posypać startą czekoladą, bądź startym batonem Lion.Schłodzić w lodówce kilka godzin.Smacznego! :)