Wykonanie
            Jako, że dziś ostatni dzień 2012 roku pragnę Wam życzyć samych dobroci na ten, który się zbliża wielkimi krokami. Zawsze sobie powtarzam, by ten nadchodzący rok nie był gorszy od poprzedniego, ale Wam życzę by był o wiele lepszy, obfitujący w pasmo samych sukcesów i powodzeń! Szczęśliwego Nowego Roku Kochani!A wracając do obiadku dziś kolejny dzień, kiedy obiad trzeba zrobić migiem i tak samo szybko zjeść. Ale do tego smacznie! Do tego celu użyłam mieszankę do 
makaronu po chińsku firmy 
Royal Brand wraz z 
mięsem mielonym. Danie szybkie i smaczne. Polecam!

SKŁADNIKI:- 250 g 
mięsa mielonego- pół opakowania 
makaronu chińskiego- 
sos sojowy- 
sól, 
pieprz- 
zielona cebulka- prażone 
orzeszki ziemnePRZYGOTOWANIE:
Makaron przygotowujemy jak na opakowaniu. 
Mięso podsmażamy na patelni, lekko doprawiając. 
Mieszankę przypraw namaczamy w wodzie ok 10 ,minut po czym dodajemy do 
mięsa wraz z 
sosem sojowym. Gotujemy na wolnym ogniu pod przykryciem 5 min. po czym dodajemy przygotowany 
makaron i dobrze mieszamy. Gdy 
grzybki zmiękną, a 
makaron nabierze aromatu danie jest gotowe. Podawać z posiekaną 
zieloną cebulką i prażonymi orzeszkami. Smacznego!



W skład mieszanki wchodzą same naturalne składniki: 
chilli, 
czosnek, 
cebula, 
pieczarki, 
grzyby mun, 
lubczyk i 
orzeszki ziemne.