Rozpusta.Wyuzdanie.Zacznę od biszkoptu... można upiec w malutkiej foremce z dwóch jaj , ja natomiast upiekłam większy i zrobiłam kilka torcików dla całej rodziny ... :)BISZKOPTforma 34 x 24 cm6 jajek - oddzielić białka od żółtek6 łyżek mąki pszennej6 łyżek cukru2 łyżeczki proszku do pieczeniaszczypta soliBiałka ubijamy mikserem na sztywna pianę następnie wsypujemy po łyżce cukru i ubijamy do rozpuszczenia/utarcia cukru . Do masy dodajemy żółtka i dalej ucieramy . Na koniec dodajemy przesiana mąkę razem z proszkiem do pieczenia i delikatnie mieszamy rózgą. Masę przelewamy do formy wysmarowanej masłem i posypanej bułką tartą .Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 170 stopni z termoobiegiem około 30-40 minut do suchego patyczka.Gdy biszkopt wystygnie wycinamy kształt torcika ringiem lub foremką do wycinania o średnicy 6 cm.MASA JAGODOWA50 ml śmietany kremówki2 łyżki cukru pudrupół szklanki jagód świeżych lub mrożonychesencja waniliowa1 łyżka żelatynyJagody blendujemy, żelatynę rozpuszczamy w niewielkiej ilości ciepłej wody , śmietanę ubijamy z cukrem na koniec dodając jagody i przestygniętą żelatynę delikatnie mieszając . Gotową masą dekorujemy torcik.2 sztuki kiwi1 łyżka cukruKiwi blenujemy razem z cukrem . Dekorujemy talerz na którym układamy torcik jagodowy.DODATKOWOkilka sztuk jagód do dekoracji torcikacukier puder do posypaniaPo wykrojeniu okrągłego torcika dzielimy go na trzy części na jednej kładziemy krem jagodowy , następnie biszkopt znów krem i biszkopt . Górną część biszkoptu dekorujemy resztą kremu , owocami oraz cukrem pudrem .Smacznego :)