Wykonanie
Najprostszy
makaron jaki kiedykolwiek robiłam...A dlaczego go zrobiłam?Byłam głodna, w lodówce
zero jedzenia na które miałam ochotę (
fasolka po bretońsku i leczo miałam w słoikach)...Za to ostatnio mam zawsze w lodówce świeżą dostawę
parmezanu, więc pomyślałam o
makaronie;)AHA i co do składników podaję co potrzeba, a już ilości musicie dobrać sobie sami ;)
![](/Data/Images/kulinarne-podboje-szefowej.blogspot.com\2014_slash_02_slash_spaghetti-z-masem-i-parmezanem-czyli/l/-1281189177.jpg)
Składniki:
makaron spaghettioliwa lub
olejmasłosólświeżo zmielony
pieprzparmezanPrzygotowanie:Ugotuj
makaron według przepisu w osolonej wodzie z odrobina
oliwy lub
oleju.
Makaron odcedź i ponownie umieść go w garnku.Dodaj kawałek
masła i świeżo zmielony
pieprz. Dokładnie wymieszaj, aż
masło się rozpuści.
Makaron przełóż na talerz i posyp obficie
parmezanem.Smacznego ;)