ßßß
Składnikicebula, 1 sztukaczosnek, 2 ząbkipierś z kurczaka, 1 pojedynczabulion, 2 szklankipomidory w puszce, 400 grammakaron kokardki, 2 szklankisuszone pomidory, 7 sztukcukier, 1 łyżeczkawędzona mozzarella, 1/2 kulkiliście bazylii, pół doniczkisól, pieprz, płatki chili, suszone oregano i bazyliaSposób przygotowania1. Cebulę i czosnek drobno posiekać. Kurczaka pokroić w kostkę, suszone pomidory w paseczki. Bazylię poszarpać na mniejsze kawałki. Mozzarellę zetrzeć na grubych oczkach tarki. Kurczaka przyprawić i smażyć, aż mięso się zetnie. Przełożyć na talerz. Na oliwie zarumienić cebulę i czosnek. Zalać bulionem i pomidorami z puszki. Wrzucić makaron i cukier. Zamieszać i gotować, aż zrobi się al dente, a sos się zredukuje. Pod koniec gotowania dodać suszone pomidory i kurczaka. Przyprawić do smaku. Garnek ściągnąć z ognia. Całość wymieszać z mozzarellą i bazylią.kaufen buspar onlinePost navigation← Ciabatta pszenno-razowaGołąbki bez zawijania →Proudly powered by WordPress Theme: Forever by WordPress.com .