Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNESzaszłyki wegetariańskie
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszne szaszłykiPRODUKTY: NA 2 SZTUKI SZASZŁYKÓWSkładniki:MAŁA
CUKINIA LUB PÓŁ SREDNIEJ8
PIECZAREKPÓŁ
PAPRYKI CZERWONEJ1
CEBULASÓL.
PIEPRZ,
SÓL CZOSNKOWA
OLEJSposób wykonania:
CUKINIE ,
PIECZARKI KROIMY W DOŚĆ GRUBE KRĄŻKI,
PAPRYKĘ NA PASKI .NAKŁADAMY NA PATYK NA PRZEMIAN .PĘDZELKIEM MALUJEMY
OLEJEM.PRZESYPUJEMY
SOLĄ,
PIEPRZEM ORAZ
SOLĄ CZOSNKOWĄ.POZOSTAWIAMY W LODÓWCE NA OKOŁO PÓŁ GODZINY.NASTEPNIE WKŁADAMY DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO TEMPERATURY 170 STOPNI .DODAJEMY ŁYŻKĘ SKLAROWANEGO MASŁA I PIECZEMY PÓŁ GODZINY.PODAJEMY Z
SAŁATKĄ ZIEMNIACZANĄ I SURÓWKĄ..Powiązany przepis:Racuchy
drożdżowe z
konfiturąZupa cebulowa z
seremWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej