Wykonanie
HomeDANIA
MIĘSNEnaleśniki z pikantnym nadzieniem
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszną potrawęProdukty:2
cebule4
pieczarki1/2
czerwonej papryki2
śląskie kiełbasy3 ząbki
czosnkuolej do smażenia + 1 łyżka
masła2 łyżki pikantnego
ketchupupapryka słodka .ostra ,
pieprz czarny i
cayensólWykonanie:
Cebulę ,
pieczarki kroimy w piórka..a
paprykę w paski..na rozgrzany tłuszcz kładziemy
cebulę smażymy aż zacznie sie szklić.Dodajemy
pieczarki i
paprykę i smażymy około 5 minut..Przyprawiamy
solą i
przyprawami..Dodajemy ,obraną ze skórki pokrojoną w kostkę
kiełbasę..na koniec dodajmy
ketchup ,chwilę całość smażymy..od czasu do czasu mieszając ..Na duży naleśnik/przepis oddzielnie/nakładamy porcję farszu..Tworzymy kopertę i polewamy pikantnym
ketchupem..Powiązany przepis:kotlet z
kalafiora,
cebuli i
pieczarekszparagi w
sosie beszamelowymWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy