Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomePRZYSTAWKI
Jajka faszerowane z
rzodkiewką i
szczypiorkiemPrzedstawiam Wam efektowny przepis na pyszne
jajkaSkładniki:4-5
JAJEK4-5
RZODKIEWEKŁYŻECZKA DROBNO POKROJONEGO
SZCZYPIORKU2 ZĄBKI
CZOSNKU2 ŁYZKI
MAJONEZUSÓL.
PIEPRZSposób wykonania:GOTUJEMY
JAJKA NA TWARDO /10 MINUT/OBIERAMY ,PRZEKRAJAMY NA POŁOWĘ ,WYCIĄGAMY
ŻÓŁTKA.KROIMY
RZODKIEWKĘ ORAZ
CZOSNEK DROBNO.WKŁADAMY DO KUBKA
ŻÓLTKA ORAZ
MAJONEZ WYRABIAMY DO UTWORZENIA JEDNOLITEJ MASY DODAJEMY
RZODKIEWKĘ,
CZOSNEK ,
SZCZYPIOREK SÓL ORAZ
PIEPRZ DELIKATNIE MIESZAMYNA POŁÓWKI
JAJEK WYKŁADAMY FARSZ /DWOMA ŁYŻECZKAMI/.NA WIERZCH DEKORUJEMY..MOI PANOWIE O KAŻDEJ
PORZE MOGĄ JEŚĆ TAKIE
JAJKA.ŻYCZĘ WSZYSTKIM SMACZNEGO..Powiązany przepis:Rogaliki półfrancuskie
śmietanoweSzaszłyki z
sałatką z
kartofliWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej