Pyszne danie z kurczaka..mogą być skrzydełka,udka..u mnie to były podudzia przekrojone na dwie części..Pyszna lekko ostra z nutą słodyczy [ miodu rzepakowego z Anielskich Przysmaków ]..7 podudzia z kurczaka1/2 szkl. ketchupu4-5 łyżek sosu sojowegoodrobina sosu chili2-3 łyżki miodu rzepakowego3 łyżki oleju1 marchewka1 cebulasól, pieprz, zioła prowansalskie, wegetaPodudzia umyć, rozkroić na 2 części. Keczup połączyć z olejem, sosem sojowym, miodem i przyprawami. Całość dokładnie wymieszać Udka zalać marynatą i wymieszać. Wstawić na godzinę do lodówki. Przełożyć wraz z marynatą na blaszkę , dodać pokrojoną cebulę i marchewkę i piec w nagrzanym do 180° C piekarniku około 50 minut.[ do miękkości ].