ßßß Cookit - przepis na Pasta rybna

Pasta rybna

Wykonanie

« Powrót  
Pasta rybna
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
ryba wędzona 350 gramów
olej 1 łyżek stołowych
majonez 4 łyżek stołowych
cebula 1 sztuk
marchewka 1 sztuk
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Oczyścić rybę ze skóry i ości. Oczyszczoną, posiekana cebulę usmażyć na oleju na złoty kolor. Oczyszczoną marchewkę zetrzeć na drobnej tarce. Zmiksować rybę z majonezem i sokiem z cytryny. Dodać marchewkę oraz cebulkę. Mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Ryb
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12656/Pasta-rybna