Wykonanie
« Powrót  
Pasta rybnaDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ryba wędzona 350 gramów
olej 1 łyżek stołowych
majonez 4 łyżek stołowych
cebula 1 sztuk
marchewka 1 sztuk
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyścić
rybę ze skóry i ości. Oczyszczoną, posiekana
cebulę usmażyć na
oleju na złoty kolor. Oczyszczoną
marchewkę zetrzeć na drobnej tarce. Zmiksować
rybę z
majonezem i
sokiem z cytryny. Dodać
marchewkę oraz
cebulkę. Mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: