ßßß

Wątróbka z cebulką i boczkiemAuthor: Miss BerryCzas przygotowania: 10 minutCzas gotowania: 30 minutW sumie: 40 minutPorcje: 3Składniki400 g wątróbki cielęcej (lub innego rodzaju)3 łyżeczki musztardy dijon2 duże cebule30 g boczku20 g masłafasolka szparagowaPrzygotowanieWątróbkę umyć i pokroić na nieduże kawałki. Przełożyć do miski i wymieszać z musztardą dijon.Boczek pokroić w kosteczkę i podsmażyć na patelni.Cebulę pokroić w piórka i przełożyć na patelnię z boczkiem dodając 20 g masła.Smażyć na niedużym ogniu przez około 15 minut często mieszając.Następnie dodać zamarynowaną wątróbkę i smażyć około 6-7 minut.Podawać z fasolką szparagową. Smacznego!Wartości odżywczeRozmiar porcji: 230 g Kalorie: 300 kcal Tłuszcze: 15,3 g Węglowodany: 9,5 g Błonnik: 1,2 g Białko: 32 g3 . 3.3077
Kim jestem?Miss BerryJestem Jagoda. Studiuję, pracuję na pół etatu, prowadzę bloga kulinarnego i własne mini studio graficzne jako freelancer. Robię to, co sprawia mi przyjemność, staram się prowadzić zdrowy tryb życia, kolekcjonować szczęśliwe chwile i doceniać każde doświadczenie w życiu.Napisz do mnieZapisz się do newslettera i otrzymuj informacje o nowych przepisach i artykułachSzukajO mnieMiss BerryJestem Jagoda. Studiuję, pracuję na pół etatu, prowadzę bloga kulinarnego i własne mini studio graficzne jako freelancer. Robię to, co sprawia mi przyjemność, staram się prowadzić zdrowy tryb życia, kolekcjonować szczęśliwe chwile i doceniać każde doświadczenie w życiu.Napisz do mnieNewsletterPrzepisyPinterestNajnowsze komentarzeDo pobrania
Pobierz darmowe etykiety na przyprawy do wydrukowania