Wskazówki !!!Ser kup w plastrach to zaoszczędzi Tobie czas.Przed rozpoczęciem pracy włącz piekarnik niech się już nagrzewa.200 stopni, opcja pieczenia góra i dół.SKŁADNIKI:1 bochenek chleba1/2 kostki masła4 łyżki oliwy1/2 pęczka natki pietruszkipęczek cebulkidymki10 plasterków sera żółtego (ja użyłam morskiego)1 kulka sera mozzarellaserek kremowy Arla Apetina czosnek i ziołaświeżo mielony pieprzszczypta soli2 łyżeczki czosnku granulowanego1 łyżka lubczyku1 łyżka czosnku niedźwiedziego4-5 pieczarekPRZYGOTOWANIE:Chleb ponacinać ostrym nożem tak aby powstały na nim kostki, ale uważać żeby nie poprzecinać go na wylot. Ser żółty w plastrach przeciąć na trzy części, mozzarella w cienkie plasterki, pieczarki w plasterki. W mikrofali roztapiamy masło minuta lub półtorej. Natkę i dymkę siekamy dodajemy masło, oliwę, 3 łyżeczki serka kanapkowego czosnkowo-ziołowego, czosnek granulowany, lubczyk i czosnek niedźwiedzi. Wymieszać. Chleb wypełnić serami i pieczarkami. Następnie wysmarować od środka i od góry marynatą maślano-ziołową. Zawinąć w papier i folię. Wstawić do piekarnika na 15 minut. Ostatnie 5 minut piec bez przykrycia.Przygotowanie wraz z pieczeniem zajmie Wam nie więcej niż 20-30 minut.