Przyznać się, kto lubi hot dogi ze stacji?Czasem każdego nachodzi chęć na fast foody, więc staram się wyciągnąć z tego tyle plusów, ile tylko się da. Parówki mają 93% mięsa z szynki, zamiast sera, dla dodania białka bez tłuszczu jest polędwica z kurczaka, mamy też jajko sadzone i mnóstwo warzyw. Przepyszna sprawa ;)► parówki z szynki [ 42 g/ 1 sztuka]► jajko [ 1 sztuka ]► musztarda [ 1 0 g ]► ketchup [10 g ]► polędwica z kurczaka [ 4 plasterki ]► bagietka wielozbożowa [ 70 g/połówka ]► pomidor [2 plastry]► sałata lodowa [3 liście]Owinąć parówkępolędwicą i wstawić do piekarnika na ok. 5 min.Przekroić bagietkę, posmarować ją pędzelkiem namoczonym w wodzie i wstawić do piekarnika.Przygotować jajko sadzone na nieprzywierającej patelni.Złożyć hot doga i polać dwoma sosami.