Składniki:masło 125 gczekolada gorzka 100 gwoda 150 mlkawa rozpuszczalna 3 łyżeczkikakao 75 gcukru 50 gmąka pszenna 120 gjajo 1proszku do pieczenia 2 łyżeczkiszczypta solikoszyczek malin 1Nutella do wypełnienia malinbatoniki Bounty 4Przygotowanie:Masło, czekoladę, wodę, kakao, kawę i cukier podgrzewać na małym ogniu, ciągle mieszając, aż do rozpuszczenia wszystkich składników. Odstawić do przestudzenia. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i solą. Do czekoladowej masy dodać jajko i zmiksować. Stopniowo dodawać mąkę z proszkiem i solą, ciągle miksując, aż do uzyskania gładkiej masy.Umyte maliny nadziać Nutellą i wrzucić do ciasta, tak jak pokrojone w kostkę Bounty. Delikatnie wymieszać. Ciasto przelać na natłuszczonej i wysypanej bułką tartą formy. Piec ok. 50 min w temp 170 stopni. Górę udekorować nadzianymi malinami.