2 szklanki mąki1 kostka Kasi (250g)1 szklanka cukru2 łyżeczki cukru waniliowego5 jaj2 łyżeczki proszku do pieczenia2 łyżki kakao0,5 kg śliwek, połówki, mogą być mrożone.Wszystkie składniki ,oprócz kakao, wyrobić mikserem i podzielić na dwie części.Jedną część wyłożyć do wysmarowanej blaszki (25cmX35cm).Pozostałe ciasto wymieszać z kakao i wyłożyć na ciasto w blaszce.Teraz w ciasto wciskać gęsto śliwki lub inne owoce.Piec w temp.180stop.30-35min.W trakcie pieczenia przygotować krem i polewę.Krem maślany.200g masła1 szklanka cukru pudru1 jajkosok z połowy cytrynyMasło utrzeć i stopniowo dodawać utarte jajko z cukrem i sokiem cytrynowym.Wystudzone ciasto posmarować kremem i pokryć ostudzoną polewą kakaową.Polewa kakaowa.Do rondelka włożyć 0,5 kostki masła, dosypać 5 łyżek cukru pudru i 2 łyżki kakao. Podgrzewać do rozpuszczenia ciągle mieszając.