ßßß
Cookit - przepis na Pasta z wędzonej makreli
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pasta z wędzonej makreli
Składniki
Makrela wędzona
Majonez
Jogurt naturalny
Szczypiorek
Koperek
Papryka czerwona
Sól
Pieprz
Wykonanie
Czas przygotowania: 10 min.Porcja dla 2 osóbKoszt przygotowania: 6 , 00 złSKŁADNIKI:1 średnia
wędzona makrela
3 łyżeczki
majonezu
2 łyżeczki
jogurtu naturalnego
szczypiorek
koperek
1/2 łyżeczki
czerwonej papryki
w proszku
sól
,
pieprz
PRZYGOTOWANIE:
Makrelę
należy obrać ze skóry i dokładnie pozbawić ości.
Mięso
ryby
przekładamy do miseczki i rozdrabniamy za pomocą widelca. Dodajemy
majonez
i
jogurt naturalny
. Następnie posiekany
szczypiorek
i
koperek
. Doprawiamy
czerwoną papryką
w proszku,
solą
i
pieprzem
. Dokładnie łączymy ze sobą składniki. Pasta na
pieczywo
gotowa :) Smacznego
Źródło:
http://kulinarnyja.blogspot.com/2014/02/pasta-z-wedzonej-makreli.html
Przepisy powiązane
Pasta serowa ze świeżą papryką
Pasta serowa ze świeżą papryką
Pasta serowa ze świeżą papryką
Pasta serowa ze świeżą papryką
Pasta serowa ze świeżą papryką
Składniki powiązane (0)