ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopoziomki 2 szklanekserek mascarpone 200 gramówcukier puder 2 łyżek stołowychśmietana 4 łyżek stołowychlikier 2 łyżek stołowychbrzoskwinie konserwowe 1 puszkaWykonanie:Serek utrzeć z cukrem, gęsta śmietaną i likierem na gładki krem. Na dno półmiska wylać szklankę syropu brzoskwiniowego i ułożyć odsączone połówki brzoskwiń. Szprycką napełnić kremem brzoskwinie i posypać oczyszczonymi poziomkami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: