Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
sezam 10 gramów
szczypiorek 2 łyżek stołowych
oliwa według uznania
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
przyprawa do ryby 1 sztuk
filety rybne 6 sztukWykonanie:
Filety rybne dzień przed przygotowaniem natrzeć przyprawą do ryb. W dzień smażenia przyprawić
sola i
pieprzem. Smażyć na rozgrzanym
oleju na złoty kolor. Układać usmażone na talerzu, posypać
sezamem i
szczypiorkiem.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybWigiliaKomentarze:Autor: hejData: 2011-02-03Mi się podobaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: